werken in de winkel

In welke functie je ook in onze winkel start, al onze verkooptalenten worden na aanname opgeleid tot personal shoppers. Hieronder geven wij je een beeld van jouw werkdag bij Shoeby en welke verantwoordelijkheden je hebt binnen de verschillende functies.

Shopmanager

"Als Shopmanager ben je eindverantwoordelijk voor jouw winkel. Begin je dag met een korte teammeeting en quick view in je cijfers en bepaalt het dagtarget."

Dagelijks geef jij het goede voorbeeld op de winkelvloer, en streef je met jouw team naar het beste resultaat en een optimale klantbeleving door een goede service en winkelpresentatie. Jouw ondernemend karakter komt naar voren in het organiseren van een modeshow of VIP-avond. Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief, ontwikkeling, creativiteit en lokaal ondernemerschap. Ga samen met ons de uitdaging aan!

Verkoopmedewerker

"Als verkoopmedewerker heb je bij Shoeby een heel belangrijke rol. Jij bent de persoonlijke schakel met onze klanten en zorgt dat deze zich dagelijks thuis voelen bij Shoeby."

Jij geeft klanten een persoonlijk stijladvies, helpt mee met de organisatie van VIP-avonden, het etaleren van onze collectie, zorgt voor het netjes houden van de winkel en het magazijn. Jij streeft samen met jouw team naar het behalen van de omzet doelstellingen en een gezellige sfeer in de winkel. Samen met jou maken wij het succes!

Weekendhulp

"Jij werkt op de belangrijkste en veelal drukste verkoopdagen van de week."

Je bent lekker actief in jouw rol als gastvrouw voor de klanten in onze winkel, jij geeft persoonlijk stijladvies, bent een sfeermaker en helpt mee de winkel netjes houden. En heb je schoolvakantie of wil je doordeweeks meer uren werken voor extra zakgeld? Shoeby biedt jouw de mogelijkheden!

Taakassistent

"Shoeby heeft een snel wisselende collectie en iedere winkel krijgt 2 x per week vracht."

Als vrachthulp zie jij als eerste de nieuwe collectie en zorgt je voor het uitpakken, ophangen en prijzen van deze items. Ook spring je bij drukte bij in de winkel waar nodig. De ideale hands-on bijbaan voor naast je studie!