stage en afstuderen

Shoeby investeert in een goede samenwerking met scholen en de ontwikkeling van onze praktijkbegeleiders. Wij bieden stages en leerwerkplekken op mbo-niveau en meewerkstages en duaalplekken op hbo- en wo-niveau.

Jouw BOL-stage in onze winkel

Onze winkels zijn erkende leerbedrijven voor verschillende opleidingsniveaus. We bieden momenteel diverse BOL-stages voor minimaal twee dagen per week aan voor mbo-niveau 2-4 Detailhandel/Mode. Start bij Shoeby met een leerzame stage onder begeleiding van een ervaren praktijkbegeleider.

Jouw BBL-werkplek in onze winkel

Houd jij van leren in de praktijk? Wij bieden jou een zelfstandige, uitdagende en veelzijdige leerwerkplek in de buurt. Je leert bij ons alle facetten van het verkoopvak.

Stage op mbo-, hbo- en wo-niveau binnen ons Service Center

Shoeby heeft regelmatig stagiaires binnen ons Service Center in Rosmalen (Noord-Brabant). Hierdoor kunnen we je vanuit onze ervaring optimaal begeleiden. We kunnen jou een volwaardige en veelzijdige werkplek binnen onze organisatie bieden. Jij draait volledig en zelfstandig onder goede begeleiding mee binnen jouw afdeling. Zo kom je in aanraking met alle facetten van het vak om een goede en realistische indruk te krijgen van jouw vakgebied en mogelijk toekomstige baan.

Met name op onze Marketing en E-commerce afdeling bieden wij jaarlijks ruimte aan enkele hbo duaal-studenten; waarbij je werkt en tegelijk een hbo-studie volgt. Zorg dat jij er op tijd bij bent!

De stage- en leerwerkplekken sluiten aan bij het Shoeby opleidingshuis, dus wanneer je na je studie verder gaat bij Shoeby kun je jezelf blijven ontwikkelen.

Studie en bijbaan

En natuurlijk kun je ook bij Shoeby terecht voor een flexibele, uitdagende en vooral leuke bijbaan naast je studie. En wie weet is dit de start van meer, want een bijbaan in één van onze winkels is de ideale opstap naar jouw carrière bij Shoeby.

Benieuwd naar de vacatures in jouw omgeving? Kijk dan bij "beschikbare vacatures".

Tot ziens bij Shoeby!