10 redenen om bij Shoeby te werken

Er zijn heel veel redenen om bij Shoeby te willen werken. We hebben hier de belangrijkste voor je op een rij gezet:

1: Werken bij Shoeby is leuk!

Binnen Shoeby heerst er een informele, collegiale werksfeer. Wij houden van gezelligheid en humor. Je werkt intensief met klanten, maar de samenwerking en relatie met je collega’s is minstens zo belangrijk. Daarin investeren wij iedere dag opnieuw. Samen met jou en je collega’s streven we naar een open bedrijfscultuur waar wij elkaar helpen.

2. Shoeby investeert in jou

Shoeby luistert naar en investeert in jouw wensen en ambities. Zo hebben wij onze eigen Fashion Academy welke jou vanaf de start van jouw loopbaan bij Shoeby begeleidt en ontwikkelt door middel van opleidingen, trainingen en scholing op maat. Jij staat bij Shoeby voorop.

3. Shoppen en sporten

Wij bieden een goed salaris, bonussen en een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan een aantrekkelijke pensioenregeling en kortingen op verschillende collectieve verzekeringen als inboedel-, auto- en ziektekostenverzekering. Ook bieden wij de sportievelingen op ons Service Center de mogelijkheid tot bedrijfssport als spinning en bootcamp. En voor modeliefhebbers misschien wel het belangrijkste: je krijgt een hoge personeelskorting op al onze collecties.

4. Fulltime, parttime of variabele uren

Of je nu liever fulltime, parttime, of juist wekelijks variabele uren werkt, bij ons kan het allemaal. Aan jou de keuze. We hebben namelijk meer dan voldoende mogelijkheden om je baan ‘aan te kleden’ zoals jij die het liefst zou zien.

5. Korte communicatielijnen en platte organisatiestructuur

Transparantie, korte communicatielijnen, ruimte voor persoonlijke aandacht en overleg; dat is pas lekker werken en snel schakelen. Onze leidinggevenden staan dan ook tussen hun teams en ook de directie luncht gewoon gezellig met jou mee in onze kantine.

shoeby als werkgever heeft 1 doel:

#alleaandacht voor jou

medewerkers die hun passie uitdragen en elkaar inspireren

6. Persoonlijke ontwikkeling

Shoeby biedt je de ruimte en de mogelijkheden jezelf verder te ontwikkelen aan de hand van een persoonlijk ontwikkelingsplan en opleidingstraject. Onze organisatiestructuur maakt het mogelijk om mensen intern te kunnen laten doorgroeien.

7. Verantwoordelijkheid

Bij Shoeby is er alle ruimte voor eigen initiatief. Op jouw manier geef je invulling aan je verantwoordelijkheden. Binnen de kaders zoals gesteld, met ruimte daarbuiten om ons product constant verder te verbeteren.

8. Eigen identiteit

Net zoals dat voor Shoeby geldt, geldt dat ook voor onze medewerkers: iedereen heeft en houdt een eigen identiteit. We kennen dan ook geen dresscode en we zijn tegen hiërarchie.

9. Herken jezelf

Shoeby is anders. Zoals jij en zoals iedereen. Eenmaal aan de slag bij Shoeby zul je het ‘Shoeby gevoel’ zelf ervaren. Op deze website kun je kennismaken met onze collega’s. Wie weet herken jij jezelf in hun verhalen…

10. Samen maken wij het succes!

Wat is er leuker dan deel uit te maken van een gedreven en winnend team? Bij Shoeby ervaar je dat gevoel elke dag!