onze organisatie

Natuurlijk bieden we een trendy en goed geprijsde collectie, maar Shoeby onderscheidt zich vooral door extreem veel aandacht voor de klant en verbluffend veel service. Zo willen we van elke klant een ware fan maken. Of het nou in de winkel is, online of daarbuiten, wij gaan altijd een stapje verder!

Onze beloftes

Shoeby doet er alles aan om deze missie waar te maken en de klanten meer dan 100% tevreden te stellen. Dat doen we door ervoor te zorgen dat je bij ons alles kan vinden wat je nodig hebt met de beste service. Dat zeggen we niet alleen, we garanderen het ook met onze unieke 4 beloftes.

Onze cultuur

Shoeby kenmerkt zich door een platte organisatie waarin alles is gericht op onze klanten oftewel Fans. Zij staan letterlijk centraal. We zijn niet-hiërarchisch, persoonlijk en betrokken. We nemen onze besluiten zo veel mogelijk data-gedreven en een soepele samenwerking tussen de verschillende teams zien we als essentieel om onze doelen te bereiken. De belangrijkste competenties hierbij zijn servicegerichtheid en vooruitstrevendheid. Qua mindset vinden we het erg belangrijk dat onze medewerkers een winnaarsmentaliteit hebben in alles wat ze doen. We werken hard, hebben veel lol en gaan altijd door tot we winnen. En ook al verandert de wereld om ons heen nog zo snel, wij passen ons aan zodat we onze fans altijd maximaal tevreden houden.

Zoals onze missie en beloftes al aangeven: Shoeby staat voor maximale beleving en service voor onze klanten. We werken met een uitgebalanceerde groep getalenteerde medewerkers aan dit ultieme doel, dat we alleen kunnen waarmaken dankzij onze interne cultuur die gebaseerd is op hetzelfde principe: #alleaandacht voor jou.

Alle aandacht voor jouw carrière

Shoeby begrijpt dat ieder mens uniek is. We snappen ook dat iedereen plezier in zijn werk wil hebben en het maximale uit zijn carrière wil halen. En dat vraagt nou eenmaal om een persoonlijke aanpak. Shoeby biedt je de ruimte en de mogelijkheden om jezelf continu te ontwikkelen aan de hand van een persoonlijk ontwikkelingsplan en opleidingstraject. De Shoeby Academy, waar jaarlijks een breed scala aan opleidingen en cursussen gegeven wordt is hier een goed voorbeeld van. Welkom bij Shoeby!