onze collega's

Ontmoet hier een aantal Shoeby werknemers

Doortje van den Heuvel

Junior Stylist

"Shoeby is een super inspirerend en creatief bedrijf waar elke dag weer anders is!"

Hoe ben je bij Shoeby terecht gekomen?

Na mijn studie fashion & design ben ik als designer begonnen bij een schoenenmerk. Al snel kwam ik erachter dat schoenen ontwerpen niet echt bij me past en zag ik een vacature als ontwerper van de damescollectie voor Shoeby online staan. Dit was een kans die ik wel moest grijpen! De uitdaging, diversiteit en creativiteit bij Shoeby zorgen ervoor dat ik iedere dag met heel veel plezier naar mijn werk ga.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Elke dag als stylist bij Shoeby is anders, alles staat in het teken van mode & creativiteit. We gaan op zoek naar de nieuwste trends, kleuren & silhouetten voor het nieuwe seizoen, en hoe vertalen we dit voor Shoeby? Met deze informatie maken we moodboards, kleurkaarten en ontwerpen we de collectie. Daarnaast ontwerpen we alle prints zelf en kunnen we deze uiteindelijk weer goed laten aansluiten op de collectie.

Wat is jouw ambitie?

Mijn ambitie bij Shoeby is om door te groeien in mijn functie als stylist en ieder seizoen mijn unieke stempel te drukken op de dames collectie van Shoeby.

Tim van Kleef

Channel manager E-commerce

"Het werk, de mensen en de collegialiteit zorgen ervoor dat ik het erg naar mijn zin heb bij Shoeby.’’

Hoe ben je bij Shoeby terechtgekomen?

Slecht verhaal dit. Ik was voor mijn vorige werkgever (waar ik een half jaar op de marketing afdeling heb gewerkt en vijf jaar als Online Marketeer) bezig met de “werken bij” site. Ik keek naar hoe andere bedrijven deze sites ingericht hadden. Zo kwam ik ook o.a. terecht op werkenbijshoebyfashion.nl. Daar kwam ik een vacature tegen, die in mijn hoofd bleef zitten. Na een weekend goed nadenken, heb ik gesolliciteerd. Anderhalve maand later werkte ik bij Shoeby als Online Marketeer.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Mijn werkdag ziet er nu anders uit dan over twee maanden. Waar we de afgelopen periode gewerkt hebben aan een solide basis, gaan we nu samen met een ervaren, gemotiveerd en gezellig team constructief aan de toekomst werken. Over twee maanden ben ik waarschijnlijk weer met andere dingen bezig. Fijn, ik hou niet van repeterend werk.

Wat is je ambitie?

De eindbaas verslaan.

Marleen Geurts

CRM Marketeer

“Shoeby is een inspirerende fashion retailer waarbij eigen initiatief en ideeën altijd worden gestimuleerd. Hierdoor kan ik al mijn creativiteit en passie kwijt!’’

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als CRM Marketeer is geen dag hetzelfde. Elke dag werk ik ernaar toe om nog beter het gesprek aan te gaan met de Shoeby-klant en de relatie te verbeteren. Van het optimaliseren van ons loyaliteitsprogramma, het generen van de beste fashion content en stylingtips, tot het daadwerkelijk opzetten van e-mail nieuwsbrief campagnes. Dat samen met een jong, enthousiast en ambitieus team!

Wat is het leukste/gekste of meest inspirerende wat je binnen Shoeby hebt meegemaakt?

De opening van de flagshipstore in Den Haag was een hoogtepunt. Vol trots openden wij samen de grootste Shoeby-winkel. Het was te gek om na al het harde (samen)werken dan eindelijk het eindresultaat te zien tijdens de grote opening. De positieve reacties van de klant, alle collega’s en modekenners, wat waren we trots!

Wat is jouw grootste succesmoment?

Dat ik na mijn studie direct bij Shoeby aan de slag kon in mijn droomfunctie. Alles viel direct op zijn plek!

Mijke de Kok

Receptioniste

‘’Ik werk graag bij Shoeby vanwege de prettige werksfeer, de mogelijkheid om te blijven groeien en jezelf te ontwikkelen.’’

Hoe ziet jouw werkdag uit?

Als receptioniste ben je vaak bezig met veel verschillende dingen tegelijk, telefoontjes beantwoorden, bezoekers te woord staan, mails beantwoorden en de post verwerken. Kortom; veel diversiteit en veel contact met klanten, leverancier en collega’s.

Wat is het leukste/gekste of meest inspirerende wat je hebt meegemaakt binnen Shoeby?

Het leukste was de Vitaliteitsweek met leuke workshops, testen gericht op gezondheid, lekker & gezond eten, balans en diverse sportclinics. Het meeste inspirerende was de teambuilingsacitiviteit waarbij we in groepjes nieuwe ideeën konden delen via twitter..

Waar ben jij het meest trots op?

Het meest trots ben ik op het feit dat we als bedrijf mee gaan met de tijd en heel modern en vooruitstrevend zijn in de modebranche.

Gerben voor de Poorte

HR Manager

‘’Ik wil graag de verbinding tussen mensen (en hun netwerken) zo maken en faciliteren dat zowel de organisatie als individuen optimaal tot hun recht komen. Vanuit mijn rol als HR Manager kan ik dat bij Shoeby doen met een leuke groep gedreven collega’s, die passie hebben voor hun vak en ons product. Daar krijg ik zelf enorm veel energie van. Wat wil je dan nog meer…!?’’

Hoe ben jij bij Shoeby terechtgekomen?

9 jaar geleden werkte ik ook al bij Shoeby als hoofd personeelszaken. De cultuur binnen de organisatie heb ik altijd gezien als een optimale cultuur om met elkaar tot succes te komen. Hard werken, maar ook lol maken. Dit in combinatie met de ambitie van de organisatie maakte dat ik met veel enthousiasme weer teruggekomen ben.

Wat is het leukste/gekste of meest inspirerende wat je binnen Shoeby hebt meegemaakt?

Ik vind het enorm mooi om te zien hoe mensen zichzelf ontwikkelen en elkaar versterken in het bedenken van nieuwe dingen. Door met 150 medewerkers van het Service Center in 30 minuten tijd bijna 250 verbetervoorstellen te genereren, ben ik extra geïnspireerd geraakt om te laten zien dat we met elkaar tot bijzondere dingen in staat zijn.

Wat wil jij graag bij Shoeby neerzetten/bereiken?

Ik wil mede zorgdragen voor een cultuur waarin we met elkaar voor goud gaan. Ook op kantoor moeten we werken vanuit de basis dat de klant altijd centraal staat. Daarnaast moeten we elkaar nog meer helpen en versterken en minder in hokjes denken door gebruik te maken van ieders kwaliteiten.